Musik och syrendoft

Det doftar syren och musiken från ett ostämt piano strömmar genom huset..

Jag har länge varit på jakt efter ett fint piano till min äldsta och min yngsta som båda spelar och nu har det äntligen fått flytta in! Jag fyndade detta vackra Malmsjö pianot från 30 talet på Myrorna för 800 kronor! Det är helt galet att man kan köpa ett sånt vackert hantverk för en så billig peng..

Ingen är gladare än jag att jag lyckades motivera min stora kille att lägga hälften av sin playstation tid på att spela ett instrument. Han tog mig på orden då jag i julas sa till honom att om han lägger hälften av sin speltid på ett musikinstrument kommer han bli grym!

Och visst är han grym, en riktigt talang visade det sig. Så nu i stället för att koppla av och bort med sitt gaming har han hittat kärleken till pianospelandet. Ingen är lyckligare än mamma!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *