Nu startar trädgårdshänget!


Igår bjöd Malmö på sol, det var vindstilla och fåglarna kvittrade. Det var givet att jag lämnade jobb och datorn där inne och drog på mig trädgårdskängorna för att möta våren i trädgården.

Tänk att man blir lika lycklig varje år när de första snödropparna kommer upp. På min att göra lista stod det: Sopa upp och snygga till på terassen, slängde julens sista granris och ställde fram lite snygga krukor som jag tänker plantera fina vårblommor i. Städa planteringsbordet och drivbänkarna så att dom står klara nu i början av april. Ta fram solsolar för det är just den härliga vårsolen som jag vill lapa i mig nu. Klippa ner björnbär och hallon buskarna som jag glömde i höstas.

Sen kom kidsen från skolan och det blev fika på trappen. Cleo hade med sig ett gäng gamla foton på mig som hon hittat hemma hos sin pappa.

Oj, vilka gamla minnen som poppade upp! Min första Fendi visning i Milano och bilder från Alexander McQueens legendariska couture visning i London då Pat McGrath heltatuerade mig och jag var bruden med den sista outfiten av visningen.

Baby me! Den där lystern i huden skulle man ju inte tacka nej till precis.. Men Cleo tyckte dock jag är finare idag, det känns väldigt bra att höra!


Japp, så nu är trappen officiellt invigd och trädgårdssäsongen har precis börjat!

 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *