O-bench


Jag fick ett mail häromdagen från ingen mindre än National Garden Schemes vice president Penny Snell. För er som tittar på Trädgårdstider, ni känner till den brittiska trädgårdsgurun. Hon kom och besökte vår trädgård i våras för att göra en bedömning av vår trädgård. Hon hade många synpunkter om hur vi kunde förbättra trädgården men vad som var så himla kul var att hon gillade många av mina projekt!


Så vad ville hon då Penny Snell i sitt mail? Jo, hon ville ha lite tips och råd på hur hon kunde bygga en O-bench i hennes egen trädgård i England. Snacka om att jag blev stolt och ganska paff, att Penny Snell trädgårds-guruns guru kopierar min idé! Jag är redan nu i full gång med att planera vårens nya avsnitt och det ska bli så härligt att börja om från början i en helt ny trädgård, super spännande!!

Hade man kunnat snabbspola förbi Februari och Mars till den grönskande våren så hade jag hängt på den knappen nu….  Annars då? Jag har åkt på Cleos mega-influensa så det är halsont, feber och allmänt krassligt här hemma idag. Dricker litervis med ingefärs-vatten med citron och gurglar med väteperoxid vartannat timme. Det bästa sättet att bota halsont med. Jag blandar 1/4 kopp varmt vatten med 1/4 av väteperoxid och gurglar utan att svälja. Detta hjälper också att förebygga förkylningar eftersom det dödar bakterier som kan orsaka skjukdom. Har ni några andra bra huskurer att dela med er av, hit me!!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *