Om och om igen


Har svängt ihop min favorit smoothie på banan, Macapulver, dadlar, kakao och kanel. Finns inget godare, jag älskar att börja morgonen med en len och gärna rumstempererad tjock smoothie. Kolla in de tjusiga glasen, tittar du lite närmare ser du kanske hur dom är gjorda av? Upp och nedvända avsågade ölflaskor, skälva foten är botten på flaskan. Så coola, jag köpte 6 av dessa glasen för 12 år sedan av en glaskonstnär som bodde i en liten hippie-by som heter Calcata och ligger i Umbrien och jag gillar dom lika mycket fortfarande.

Macan har jag skrivit om innan, läs här, detta är ett life saver pulver och jag försöker alltid ha det hemma.


Jag fick en så himla fin present av min vän som just kom hem från Costa Rica. Ett litet travel-kit i sammet med två återanvändbara sugrör med tillhörande borste för att hålla dom rena mellan mango-shake och de färska kokosnötterna. Så fint och bra att ha med sig i väskan när man är ut och reser. Den bästa presenten för mig!

Jag har många år använt mina bambusugrör här hemma men det är ganska svårt att får dom rena så jag förvarar dom alltid i frysen men nu med denna lilla briljanta mini diskborste blir det enkelt att rengöra dom. Tack för den fina presenten Gaelle, du vet vad jag går igång på!

 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *