på mitt bord


Jag landade mjukt i nya soffan efter min lilla utflykt till Varberg igår. Jag håller på med ett jätte spännande projekt tillsammans med Cosa Home Stories som kommer att lanseras till sommaren nästa år, mer än så kan jag inte säga just nu. Men det är mycket nytt på bordet just nu. Elle Decoration firar 25 års jubileum, jag är så glad att jag får jobba med alla dessa inspirerande och proffsiga människor. Det fullspäckade numret har ett jätte fint reportage från Emma Unckels hem, filmiskt 70tals deluxe. Nividas har öppnat en ny butik i Malmö och jag har fått prova dessa härliga bågarna. Min vän Carmen Villain har kommit ut med ett nytt  fantastiks album, Infinite Avenue check it out! Städning och pyssel i trädgården blir mycket roligare med ett par bra head-phones över öronen. Just nu lyssnar jag mycket på poddar, skrattade högt till Skäringer och Manheimer igår på väg till Varberg och jag hann även med ett avsnitt med denna inspirerande personen. Dessa hörlurar från Urbanears är grymma och det är så skönt att slippa sladden som fastnar i allt! Ljussäsongen är här och jag har lagt vantarna på ett paket snygga tändstickor. Det fina lilla halsbandet som skymtar på bilden kommer ifrån Sophie by Sophie och har redan blivit en favorit!

Jag sträckläste Paris för Foodisar och känner att det är på tok för länge sedan jag var där i vimlet av dekadenta krogar, mysiga caféer och rockiga barer. Känns fint att ha Elin Unnes personliga guide till Paris bästa hak i bakfickan.

Nu ska jag ta tag i “projekt advent” och jag tror bestämt att det blir en uppföljande post på det imorgon, hej så länge!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *