Paper garden eller the real stuff?

IMG_2944_Snapseed

Har haft en riktigt skön morgon, fick plötsligt en dag ledigt när vi i spelar in veckans program tills sent i natt. Vi ska nämligen belysa trädgården, lite komiskt att vi valt att göra det under den ljusaste veckan på året;) Plötsligt han jag med en löptur, ett havsdopp, låg och lyssnade på talboken Millenium på en solvarm brygga. Livet är ganska underbart ändå. Sen har jag fixat och organiserat lite inför i kväll och så kom det en väldans fin bok i postlådan som jag bara hunnit bläddra lite snabbt i.

IMG_2910_Snapseed

En väldans tjusig en.. Paper Garden. För den pyssel sugna och för den som inte lyckas hålla liv vid sina blommor men som ändå är vill ha växtlighet runt sig!

IMG_2916_Snapseed

En fiolfikus eller varför inte en prickig begonia i papp?

IMG_2927_Snapseed

En regnig dag till hösten kanske när jag har betat av mina långa listor och inte har något annat för mig, då ska jag prova på att göra mig stor sommar bukett av papp! Tillsvidare njuter jag av min fantastiska Palettblomma som fått inta hedersplatsen i köket!

Fin dag önskar jag dig.

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *