Posters och affischer

I samarbete med Poster Store

Ett av förmiddagens projekt är att hitta fina vasar till alla dahlior jag plockat in efter nattens oväder. Det växer verkligen så att det knakar och jag planerar redan på vilka sorter jag ska beställa tills nästa år! Det andra projektet är att rama in alla fina posters från Poster Store som ska få pryda väggarna här hemma. Jag gillar att förändra med posters och prints, det är så lätt att sätta en ny stämning i ett rum eller komplettera övrig inredning med ett nytt litet konstverk. Det kan verkligen behövas en lite uppfriskning här inne nu efter sommaren då allt mitt fokus har varit i trädgården!

Ibland är det allra enklaste det allra vackraste…

Citatet beställde jag egentligen till min dotter men nu får det hänga här ett tag innan det flyttar in i hennes rum.

Visst är det snyggt att hänga upp perfekt inramade tavlor och skapa en hel tavelvägg men ibland kan det bli minst lika fint att hänga upp med bara lite washi-tejp.

Att den stora maffian dahlian var den första postern som kom upp var kanske inte en överraskning? Hoppas på ännu ett par månader med riklig blomning där ute men postern kommer definitivt hjälpa mig under vintermånaderna när saknaden efter blommor i trädgården är som störst! Jag vill passa på och dela en rabattkod, uppge malinpersson när ni checkar ut i kassan så får ni 30% diskount på alla posters, gäller i 14 dagar.


Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *