Power mamas

unnamed-1_Snapseed

I början på veckan var jag uppe i Stockholm för att kora årets mamas. Nio fantastiska kvinnor fick den prestigefulla utmärkelsen Årets Mama 2015.

maria-virgin-malin-persson_Snapseed

Middag på Oaxen med trevliga och talangfulla kvinnor som alla på något sätt inspirerar, berör och gör sina röster hörda. Härligt att träffa min gamla vän Maria, vi hade såklart massa av roliga minnen att snacka om.

IMG_4998_Snapseed

Jag fick äran att sitta vid årets Powerbord, alla trevliga, inspirerande och starka kvinnor. IMG_5006_Snapseed

IMG_5010 (1)_Snapseed

Sov gott som ett barn i en av de skönaste hotellsängar jag legat i, Hotel Diplomats nyrenoverade rum är fantastiska. Mötte upp denna pinglan, vi käkade en god frukost tillsammans i höstsolen.

IMG_5028_SnapseedSen tog vi en promenad ut till Skeppsholmen och Moderna Museet. Roligare person att gå på konstutställning med får man leta efter, Olafur Eliassons verklighetsmaskiner var riktigt bra. Vi var tvungna att gå två gånger..

IMG_5067

Visst har jag det bra, får nypa mig lite i armen ibland och Sverige är bra vackert i solnedgången från tågfönstret. Stockholm-Malmö mot de finaste jag har, mina små.

IMG_5103_Snapseed

Att man sen är extra poppis när man kommer hem med ett nytt rosa möblemang från Lundby känns ju extra fint!

IMG_5115_Snapseed

Fredag eftermiddag, ruskigt och grått ute. Jag tänker brasan och en massa ljus, sätter denna på HÖG volym och längtar efter att landa i helgkänslan. Helgen kommer att bestå av en hel del mys med barnen, fotbollsmatcher, trädgårdsfix och förhoppningsvis lite vila. Ska försöka få med barnen upp till Varberg och Kustfolk på Lördag, vore så mysigt att få hänga lite på Strömma Farmlodge också.

Hoppas din helg blir precis som du vill ha den.

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *