Runt matbordet


Vilken tur att jag fortfarande har en liten tjej som är morgonpigg. På helgerna om det inte är basketmatch brukar det bara vara jag och hon vid frukostbordet. Killarna sover gärna länge om dom får…

Jag mixar banan, avokado och hallon till en tjock go smoothie som jag sen toppar med chiafrön och mango. Nice matching med senaste Elle, eller hur? Blev så sugen på att se Frida Gustavssons premiär på den stora vita duken med Eld och lågor efter att jag läste reportaget!

Vi snackade om helg-utflykter och om våra våra hav och projektet Cleansea som några unga killar startat. Ett sålt armband motsvarar ett kilo plast som bli borttaget från våra hav och kuster. Klart man vill stödja detta fina initiativ!

Ett armband att bära med stolthet!

Solen tittade fram och min fyndade keramikvas såg så vacker ut där i vårsolen med körsbärskvistarna som alldeles snart kommer att slå ut!

Mina föräldrar kom på ett spontanbesök, alltid mysigt!

Vi delade på ett överblivet smördegshjärtsa från Valentines och det ser ut som någon var sugen på mer….

I samma veva vaknade den store killen till liv och jag passade på att fota honom, lite gömd bak den yviga buketten.

Det hör till ovanligheten att jag får plåta honom så det gäller att passa på när man får lov!

Våren gör framsteg, gräsmattan är nu full av små snödroppar. Vi plockade in en liten minibukett och satt i min senast fyndade keramikvas, tror det egentligen är en ljusstake men den passade så fint till de små dropparna!

Ett säkert vårtecken!
Sen packade vi in oss i bilen och körde mot Österlen där jag blev total knockad av en vacker strand. Mer om det imorgon!
 

 
 
 
 
 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *