Skatter


Tänkte visa lite av veckans fina fynd.

Fyndade två emaljfat, gillar de gamla emaljerade faten från Kockums, det finns så många fina att fynda på loppisar runt om i landet. Har ni sett att Kockums nu gör en ny upplaga med en uppdaterad färgskala, väldigt tjusiga! Hittade 8 stycken av de snyggt fransade servetterna som jag planerar att brodera in alla i familjens initialer på i vinrött, så alla har sin egen servett, hur fint! Eftersom jag är helt besatt av Matcha te fick den lilla tekannan med det fina bambu handtaget som andas asiatiska vibbar följa med hem.Fina te kannor håller jag alltid utkik efter och små hem-drejade kannor som denna kan jag bara inte motstå! Jag har en svaghet för kannor i alla dess slag…

Jag stylade en katalog i början av veckan så jag handlade på mig en massa härlig rekvisita, bland annat de vackra små vakteläggen, rosenpepparn och de fina begonia-sticklingarna.

När jag var ute och letade sprang jag över den söta lilla tavlan, på baksidan står det Skåne 1954. Eftersom jag älskar de skånska fälten fick den hedersplatsen och där får den hänga ett tag..

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *