Snygg och frisk

_MG_0247_Snapseed

Det blev inget Formex för mig i år, istället ligger jag hemma med ett förskräckligt ryggskott. Har varit hos min Naprapat två gången och blivit knäckt och mörbultat och har ett till besök inbokat i morgon att våndas över! Men jag ser fram emot rapportering från mina duktiga blogg kolleger som är på Formex i Stockholm. Från den ena till det andra så har jag fyndat 4 nya stolar på Sopstationen. Älskar det gröna sammetstyget i kombon med armstöden i trä. 250 kr stycket, återvunnet, billigt och snyggt!

_MG_0257_Snapseed

I Januari avlöser den ena galan den andra, om ett par veckor är det dags för Elle Decoration Swedish Design Awards 2017, ska blir super kul! Det snygga Elle omslaget med Icona Pop ger mig vår-vibbar och matchar snyggt min frukost idag som består av en grapefrukt toppat med mandel, citronmeliss och honung plus en grön juice. Grapefrukt är något som jag ofta hoppar över när jag handlar frukt, apelsiner och citroner får alltid följa med hem men efter att jag läst om hur nyttigt det är med just grapefrukt ska jag försöka att alltid ha dom hemma, det är värsta superfrukten!

*Dom hjälper till med att öka upptaget av både järn, folsyra kalcium och antioxidanter.

*C-Vitamninen skyddar mot hjärt och kärlsjukdomar och sänker kolesterolet.

*Grapefrukten har en renande effekt på levern och är effektiv mot svampen candida.

*Grapfrukt håller insulinet på jämn nivå. Plus att den motverkar hunger och sockerdippar.

*Då frukten innehåller höga halter av C-vitamin stäker det både hur, blodkärl, tänder, skelett och immunförsvar och vem vill inte vara både frisk och snygg? Ska bara bli av med ryggskottet först, det blir värmekudde och lite varsam stretching på schemat idag!

serialsue-trial-1-1.regular-1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *