Sommar frukost

IMG_5041

Idag har vi inget inplanerat, en lång härlig dag att fylla med precis det vi känner för just nu.

Morgonen startar långsamt, barnen sover länge. Jag tassar upp och förbereder frukost i ett tyst hus, märkligt. Det finns nog inget som går upp mot en riktigt god frukost i solen, här kommer vår favorit för tillfället!

Bättre än yoghurt 

En halv avocado

En halv banan

En persika

1 msk kokos olja

En halv mango

Raw granola

Gör så här: Mixa avocado, banan, persika och kokosolja till en slät krämig yoghurt.

Toppa med raw-granola och tärnad mango.

Gillar du sött som jag ringla lite honung över och du har en morgon dessert!!

När jag är sugen på något grönt att dricka men det ska gå snabbt och jag inte orkar ta fram centrifugen för att juica så kör jag med vanlig äppeljuice 2 skedar med Renée Voltaires Super Greens med vetegräs, spirulina och mynta!

Nu ska jag ut och lägga mig i solen, och njuta av vår underbara svenska sommar;)

serialsue-trial.regular

serialsue-trial-2.regular

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *