Stars for europe

_MG_0052_Snapseed

Igår var jag på Blomsterfrämjandets julevent som ägde rum i fantastiska Anna Goutevas showroom nere i Saltimporten i Malmö.

_MG_0069_Snapseed

Anna var snygg som få med sin eleganta håruppsättning och tog julstjärnan till en ny dimension! Ska jag vara ärlig är jag inget stort fan av den skrikiga röda stjärnan som jag minns i julgruppen med både plasttomte och med ett tjockt glitter över. Men detta var något helt annat!

Desktop5

 Jag hade ingen aning om att man kan använda julstjärnan som snittblomma! Det du behöver göra är att doppa stjälken snabbt i 60 graders varmt vatten för att den ska sluta blöda och stänga sina porer. Snygg att mixa med andra snittblommor. Gillar en ensam vit stjärna som går fint ihop med krukväxterna du redan har hemma.

_MG_0190_Snapseed

Sen kan jag tycka att julstjärnan är som snyggast när det blir mycket, som i en maffig röd selfie-vägg! Här tillsammans med stjärnorna Anna, Jannice och Daniella!

_MG_0073_Snapseed

Vita och gulaktiga stjärnor på det snyggaste porslinet jag sett på länge!

Desktop5 copy 2
_MG_0236_Snapseed

Det bjöds på sopplunch och mingel.

Desktop5 copy

När jag ändå var ute på Saltimporten var jag tvungen att springa inom Nordic Rosters och köpa med mig hem mitt favorit te, Youth från Teminesteriet.

_MG_0263_Snapseed

Vi han också med en snabb kopp innan jag hämtade barnen på skolan!

serialsue-trial-1.regular-1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *