Stor skönliteratur i litet format


Snart är julen här och jag längtar verkligen efter att varva ner, mysa framför brasan och spela spel. Att försöka hitta tiden till att läsa står högt upp på min önskelista i år. Det har varit en lång period nu som jag helt enkelt har fått prioritera bort läsningen, ibland gör jag ett tappert försök i sängen innan jag ska sova men så fort jag öppnat boken och läst ett par meningar så slocknar jag! För ett par dagar sedan damp en liten litterär pralinask från Novellix ner i min brevlåda, älskar deras vackra presentask med mini noveller. Att få sig en stor läsupplevelse i ett mini format, passar mig utmärkt!

Denna asken är fylld med berättelser om kärlek och brustna hjärtan. Om fåfänga, ondska, omtanke och besvikelse. Fyra små noveller som är skrivna av några av våra mest älskade författare, Oscar Wilde, Mary Shelley, Lev Tolstoj och Virginia Woolf. Yes, jag ska läsa dom alla fyra i lugn och ro framför den varma och sköna brasan.
Underbara jul snart är du här!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *