svalkande veganglass med mango och hallon


Jag svängde ihop en god veganglass med mango och hallon som blev väldigt uppskattad!

Inspirationen till receptet kom ifrån Elle Mat & Vin men som alltid tweakar jag och trixar till ursprungsreceptet lite så det blir precis i min smak. Härligt med nyttig glass som kidsen kan äta både till frukost, lunch och middag!
4 personer
2 skivade frusta bananer – 250 gr fryst mango – 2 dl kokosgrädde – 1 krm vaniljpulver. Lägg alla ingredienser i en blender och mixa till en tjock och krämig konsistens. Jag serverade glassen i dricksglas och toppade med mango, hallon, chokladbröst och så mynta så klart!

Just myntan föll inte alla i smaken…


För oss vuxna hade jag gärna kört i ännu mer mynta, till och med finhackat och kört i mixern, mums!
 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *