Tantvarning!

För ett par år sedan hade jag aldrig trott att jag skulle plantera ett tråg med Lyckliga Lottor i min trädgård. En typisk tantblomma som är alldeles för gräll i färgen för min smak men kanske har det något med åldern att göra..

Jag har ju blivit ett år äldre… Fyllde år i går och jag vill passa på och tacka för alla fina gratulationer både på Instagram Facebook och mail. Jag blev väldigt firad och dagen startade med fin sång och frukost på sängen av mina små. Det blev en lunch på Rawfood House med syrran för att sen köra vidare ut till Södra Sandby för att spela in vårt 5e avsnitt av Trädgårdstider. Efter inspelningen gav jag  mig själv den bästa presenten man kan få, nämligen en 4 handad en och en halv timmes thaimassage! På kvällen blev det en god middag på Saiko som har den bästa kimchi och sushin i Malmö.

Birdy hjälpte mig att plantera, hon blev super pepp när hon såg att blommorna var i hennes favoritfärger!


Lyckliga Lotta trivs i skugga och vill har lätt fuktigt jord. Den vill ha lite vatten och ofta, tur jag får hjälp med bevattningen. Nu hoppas jag Lottorna klarar våra kalla vårnätter. Jag svepte lite växtduk runt för säkerhets skull och hoppas vi ska kunna njuta av blommor långt fram till hösten!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *