Tid för återhämtning


Vaknade till ett tyst och stilla hus. Det blev sovmorgon idag, precis vad jag behövde. Jag har haft väldigt mycket jobb inbokade under de sista veckorna. Det har varit en del fotograferingar (som ni snart kommer att få se), rekvisita research och i går kom jag hem sent från en föreläsning i Jönköping som jag höll om hållbart mode. Idag står det fakturering och kvittoredovisning på schemat, det tar aldrig slut…

Jag har lovat mig själv att bli bättre på att stämpla ut mig själv lite oftare. Livet som frilansare med en massa olika uppdrag tar gärna över och det det finns alltid något att ta tag i hemma med tre barn och ett stort hus med trädgård. Så idag blir det ett schemalagd besök på Kallis, åååå vad jag längtar efter havet! Längtar efter en lugn stund utanför bastun med den nya Elle som jag inte ens hunnit bläddra igenom. Efter bastun blir det tidig hämtning på skolan och eftermiddagen bjuder på olika fritidsaktiviteter!


Visst ser gamla-farfars relik ut att trivas under apel kvisten, han skimrar så fint i förmiddagssolen. Alldeles lugn och självklar… Jag funderar mycket över vem jag vill vara i stället för att lägga så mycket fokus på vad jag vill göra. Tanken har snurrat ett par dagar nu sen jag lyssnade på podden Röse McAllister som för övrigt är väldigt bra. Vad kommer det att stå under min relik? Helst inte bara snabb och effektiv… Livet måste ju vara mer än en lång “to do list”! Men nu är det nog om filosoferandet, det är bäst att sätta igång med alla kvitton så jag hinner ikapp min avsatta tid för återhämtning på Kallis för det är jag värd! Ha en fint dag nu!

 
 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *