Valentines


Den 14 Februari startade med ett par sockersöta SMS sen blev det en snabb frukost med barnen som fick en liten hjärtformad smörkaka efter gröten med en klick hallonsylt i mitten. Jag tog mig till Hotyoga Malmö för en härlig Vinyasa-klass och passade även på att ge mig själv en extra varm kram då jag bokade in ett Yoga Retreat i Maj som kommer att hållas på Gotland, ska bli så härligt.

Som ni ser har jag blivit med rullvagn i köket. Det är den gamla vagnen som jag har haft mina sticklingar på som nu smugit sig in här och jag måste säga att det är underbart att kunna rulla fram den vid behov och även som extra förvaring.

Efter yogan svängde jag förbi fiskehoddorna för att köpa med min ett par paket ostron till i kväll. Ibland fuskar jag och käkar ostron då det är det godaste jag vet och idag är ju faktiskt en speciell dag! I öronen lyssnade jag på Billgren Woods senaste podd om just mat, passion och omtanke, jag kan skriva under på allt som sas. Kanske det gamla ordspråket “Vägen till en mans (eller kvinnas för den delen) hjärta går genom magen” kanske inte är så konstigt ändå? Att planera, förbereda, laga och servera god mat är för mig den den ultimata kärleksförklaringen.

Så ikväll på menyn står det:
Ostron med rödlöksvinegrett som förrän sen serveras en “Linguine allo Scoglio” då det är barnens absoluta favorit. Till dessert blir det en raw choklad & hallon mousse.

Och vad är väl Valentines utan lite riktigt god choklad?

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *