Varma bad med epsomsalt

Att sjunka ner här i ett rykande bad efter en kall löptur är den bästa medicinen för trötta muskler. Jag älskar mitt badkar och även om jag inte badar super ofta så är det så lyxigt när jag väl gör det.

När jag vill ge mig själv en riktigt treat så badar jag i Epsomsalt som är otroligt muskelavslappnande då det innehåller mycket magnesium som huden kan ta upp. Magnesium är en av de viktigaste mineralerna för kroppen och ofta kan vi behöva lite extra dos av Magnesium då vår mat innehåller mindre och mindre av denna nödvändiga mineral . När badvattnet svalnat använder jag sen det för att vattna mina krukväxter med, även dom gillar att få lite extra magnesium tillskott då och då.

Jag beställer mitt epsomsalt via Organic Makers och just denna burken är lite extra lyxig då jag plockat lavendel som jag torkat och lagt i saltet för maxiamal avslappning! Här snackar vi guldkant på vardagen…

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *