Vart kommer inspirationen från?


De lila tulpanerna fick jag av min fina vän Adina som var här och hälsade på i helgen. Visst är det vackert när tulpaner börjar sloka? Jag älskar hänget och känner mig lite som dom just nu. Kanske beror det på PMS, kanske är det Februarivädret eller kanske både och. Jag landar i mitt kök och Gud vad jag känner att jag älskar att vara hemma. Visst är det skoj med galor och att träffa kollegor och branschfolk men ett par dagar räcker väl för mig.

Det är spännande det där med inspiration och jag har funderat lite närmare kring vart jag hittar just min skaparglädje. Jag har många år trott att jag att jag måste resa jorden om, träffa en massa spännande människor och se nya platser men jag känner mer och mer att min inspiration kommer inifrån. När jag hittar mitt lugn här hemma, då kommer den lilla skaparelden fram och brinner som starkast. Den kan man inte pressa och absolut inte stressa fram för då går den ner på halv låga och idéerna kommer inte till mig med samma kraft. Sitter med ett stort inredningsprojekt i knät och snart kör vi i gång Trädgårdstider 2020 så nu får gärna den lilla skaparelden flamma vilt!

Har ni sett vilket stiligt par?

Packar upp lite fina saker jag fick av Ernst förra veckan, det ljusgula och beiga passar väldigt fint på mitt mörkgröna bord, eller hur? Dessa färger kanske ska plockas upp i min inredning? Ni ser, nu börjar jag, lite yoga och någon fin bok på det så kör vi. Keep the flam burn!!

 
 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *