Vegan frozen yogurt


Gud vad jag uppskattar dessa mornarna, speciellt när vårsolen kikar in genom fönstren.. Min dygnsrytm har ändrats de senaste åren. Förr älskade jag att ta sovmornar och kunde utan problem snusa till lunch. Nu vaknar jag alltid innan 6.30, ibland försöker jag somna om en halvtimme men oftast stiger jag upp. Jag vill njuta av det där stilla lugnet som ligger över huset när solen just gått upp och man vet att man har en lång orörd dag framför sig. Gillar känslan av kontroll och att jag disponerar tiden på ett effektivt sätt samtidigt som jag tar allt i ett väldigt lungt och skönt tempo. Jag lägger gärna lite extra kärlek på frukosten dessa dagar..

Idag blev det en vegan frozen yogurt! Jag gjorde en superenkel variant med blåbär och mango. Jag tog 1 dl av min kokosyoghurt, 1 dl frusna blåbär och 1 dl frusen mango. Slängde detta i mixern och puffade på lite kardemumma.

Med lite granola på toppen blev det en super god frukost. Vill man kan söta med agave och blanda i en nypa vaniljpulver då blir det mer en mellis som även barnen gillar.

Frukost, morgonmys och blogg avklarat! Nu återgår jag till min “att göra lista” som är extra späckad i dag då det är Fredag, allt för att kunna slappa och ha en mysig helg tillsammans med familjen. Ha en riktigt härlig Fredag nu!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *