The way we play


Jag gillar verkligen lifestylemagasinet The way we play, jag hittar alltid läckra modestories och deras hemreportage är alltid super inspirerande! Det finns en lång lista på härliga familjer att kika in hos under small talk. Här kommer några av mina favoriter genom åren: Annie Bing, Amanda Booth, Elin Renck, Kristin och Johanna Bradford. Jag passar på att dela några gamla godingar från mitt smalltalk för tidningen!

Linda Alfvegren var hemma och plåtade oss för några år sedan. Det mesta ser ganska likt ut hemma ifrån mitt hus men på barnen ser man att tiden gått…

Tänk vad tiden går, man blir allt lite nostalgisk när man ser hur små kidsen var. I går natt hade jag dom alla tre sovandes i min säng, det hör till ovanligheten kan jag säga. Även om jag vaknade mitt i natten, kall utan täcke och med en avdomnad arm så är det alla gånger värt det när dom kommer in till mitt sovrum och kryper ner! Ibland känner jag att jag skulle vilja stanna tiden. Jag tänker att det enda rätta att göra är att njuta och spendera så mycket kvalitetstid det bara går tillsammans med dom. Det har liksom bara sagt vips, i augusti blir jag tonårsmamma och allt vad det innebär!

Foto: Linda Alfvegren 
Styling: Mia Anderberg 
 
 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *