What´s your story?

IMG_3072_Snapseed

Har landat i mitt vanliga svenska mammaliv efter en underbar vecka med sol, ost, goda vänner och mycket rosé vin mitt i den grönskande Franska landsbygden. Idag skjutsar jag barnen till olika sommar-aktiviteter, intervjuvar nya au-paris, lämnar bilen på service, packar upp väskor även om maskinen strejkar, tvätthögen är rekord hög…

IMG_3074_Snapseed

Var och hämtade ut ett paket idag och innehållet var precis det jag hade önskat, nämligen Marina, Jennie och Kristins underbart vackra bok Strömma what´s your story? En lång läs-pause i skuggan var nog precis vad jag behövde. Jag la mig på min solsäng i trädgården och bläddrade igenom boken och visst visste jag att den skulle vara fin, det är ju Kristin som plåtat och gör magi med sin kamera men boken är verkligen något speciellt med goda recept, spellistor och en massa klokheter som man blir varm i hjärtat av att läsa.

IMG_3078

Blev sugen på att laga denna Chili veggi ikväll, blir perfekt till grillade ekologiska kycklingklubbor.

IMG_3082_Snapseed

Bilderna är magiska och vykorten som kom med i paketet åkte direkt upp på min svarta vägg.

Tusen tack för den fina boken, perfekt sommarlektyr!

serialsue-trial-1.regular

serialsue-trial-2.regular

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *