Ystad saltsjöbad


Jag och min käraste checkade in två dygn på Ystad Saltsjöbad och det var precis lika härligt som jag föreställt mig, om inte lite bättre.. Jag tror inte jag kan komma på ett skönare sätt att fira sin födelsedag på. Vi fick det bästa rummet med en stor balkong som badade i morgonsol.

Vi vaknade upp tidigt av vågornas brus fortfarande lite mätta efter den fantastiska middagen kvällen innan. Det enda kravet som fanns för dagen var att lyckas passa tiden till min massage, känns som ett ljuvligt upplägg när det är din dag!

Efter en kort löprunda på stranden blev det en kopp te på balkongen innan frukosten var serverad. Hotellfrukost kan ibland vara knepigt när man äter specialkost som jag gör men det var absolut inga problem här på YSB, det fanns ett helt bord med vegan alternativ!


Helgen bjöd på sitt bästa vårväder så det blev en hel del dopp från bryggan. Det var ju ändå 8 grader i havet;)Varma källor, varvat med kalla bad är det skönaste jag vet!

Vi provade också på Sauna Chill som är en ny behandling. Vi blev guidade i bastuns historia av vår bastuterapeut och behandlingen lovade att du skulle komma ut ur den med mer energi, starkare fettförbränning och stramare hud. Efter andningsövningar, is-skrubbning och lite stretching fick vi lägga på en ätbar ansiktsmask som bestod av honung, kokosolja och nässelpulver gjorde. Mums sa huden! Det blir garanterat legg på systemet efter denna helgen…
RECEPT ÄTBAR ANSIKTSMASK
1 tesked honung, en tesked kokosolja 1 tesked brännässla, grönkål och mynta pulver.
Blanda och smörj in ansikte och läppar, undvik runt ögonen.
 


En liten sangria, innan middagen serverades nere i restaurangen, intogs på de stora vita sängarna med havet som utsikt. Tack för en välgörande och avslappnad helg, jag känner mig påfylld och boostad till max, nu är jag redo att fronta maj månad!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *