Att hitta tillbaka

Det har varit en ganska tuff period, alldeles för mycket jobb och ingen tid för återhämtning. Tv-inspelningar, resor mixat med logistik och pusslande för att få allt att funka här hemma. Ibland känns det tungt med stort hus, trädgård, att vara egenföretagare med krävande jobbuppdrag och samtidigt axla ansvaret som ensamstående 3 barns-mamma.

Men samtidigt älskar jag mitt liv, jag har själv gjort dessa valen och jag mår bra när jag väl känner att jag återfår kontrollen och har tillräckligt mycket tid för att leva detta underbara liv! Men nu behöver jag en tid att komma ikapp och det gör jag bäst när jag tar mig tid att sortera upp mitt liv, både mina tankar och mitt hem. Det är då jag landar och hittar tillbaka till mig själv igen.

Jag måste prioritera min dyrbara tid och jag hoppas på att ni har överseende med att jag inte uppdaterar bloggen lika ofta som jag brukar. Nu hoppar jag i min pyjamas och tänker att jag kanske stannar i den hela helgen. Kram!


Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *