De smartaste och snyggaste papperskrukorna


Det är äntligen dags att börja förgro lite här hemma i köksfönstret. Jag kör med papperskrukor som har så många fördelar, dom förmultnar när man sätter ut dom i jorden, man slipper allt hemskt plast och småkrukor som behöver diskas och för att inte prata om all förvaring. Med en krukmakare i trä så är det jätte smidigt att göra de små pappkrukorna! Tidigare år har jag gjort mina krukor av tidningspapper men i år hade jag en gammal bok som släppt i pärmen som jag använde.

Dessa blev ju så mycket snyggare än vanliga tidningspapperskrukor, eller hur? Sen att det är italiensk poesi kommer väl göra sitt för de små plantorna tänker jag… Finalmente arriverá la primavera!

 
 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *