Gult och grönt


Jag fick ett fång gula tulpaner efter min föreläsning i Borlänge i helgen. Lite kul för jag hade aldrig fått för mig tanken att köpa just gula tulpaner men visst blev det påskfint på mitt gröna bord?

Jag dricker varmt citronvatten och grönkålssmootie med banan, mango och havremjölk, bästa starten på dagen. Mina barn är och åker skidor med sin pappa så jag har en väldigt lugn vecka, känns skönt att hitta tiden att återhämta sig lite. Jag har läst en massa härliga artiklar i Kinfolk som jag inte haft tid till att läsa tidigare. Planerna för dagen är att alla mina små frön ska få komma i jorden, spenat, pak choi, mangold och såklart grönkål! Sen blir det kanske blir det en runda till Kallis i eftermiddag om lusten faller på.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *