Doften av sommar

Nu blomstrar min tipi och det finns nog inget härligare ställe att ligga och läsa en bok på en varm dag som idag. Ni kan ju förstå den himmelska doften med luktärtor i alla dess färger som slingrar sig runt pilslanorna…

Jag funderar på att koka en krusbärssaft som jag hittade ett recept på i denna fina boken. Jag har nämligen buskarna fulla med krusbär och vet inte riktigt var mer man kan göra, sylt eller chutney kanske?

Det är inte bara jag och barnen som är förtjusta i alla luktärtor, trädgårdens bin njuter lika mycket dom!

Då var en tredjedel av tippin täckt av blommande luktärtor och sommaren är inte slut ännu. Nu gäller det att göda väl så kanske jag lyckas täcka hela tippen tills slutet av Augusti!


Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *