Snickeribolaget

_MG_6813_Snapseed

Det bästa jag vet med att renovera är att man tvingas sätta sig in i och lära sig nya saker. Att man kommer i kontakt med olika yrkesgrupper det är också väldigt spännande tycker jag!

_MG_6817_Snapseed

Jag är nu i full gång med min källaren och härom veckan var det dags att titta till de fönster som jag beställt av kanske ett av södra Sveriges bästa specialsnickerier.

_MG_6823_Snapseed

Snickeribolaget ligger strax utanför Höllviken och med dom har jag jobbat i flera år. Deras snickare har som specialitet att tillverka nya snickerier i gammal stil och på det traditionella viset. Dom är mästare på att få till det precis på det där sättet som jag vill ha det!

_MG_6863_Snapseed

Jag har bland annat beställt platsbyggda bokhyllor, enkel-kopplade fönsterpartier, min stora öppningsbara terassutgång i köket, mitt mini fönster i sovrummet, special-trösklar, duschväggar och dörrfoder och paneler. Ja, en hel del har det blivit faktiskt!

Desktop2 copy 3 _MG_6828_Snapseed
_MG_6853_Snapseed

Jag älskar att komma ut och se hur dom jobbar på snickeriet, gillar det kreativa kaoset!!

_MG_6851_Snapseed

_MG_6842_Snapseed

Jag har kommit ut till Snickeribolaget med exakta ritningar men även med gamla dörrar och fönster som dom rakt av kopierat. Så var fallet med min ek-ytterdörr som behövdes bytas ut. För mig var det otroligt viktig att alla originaldetaljer av huset bevarades under renoveringen och att allt som byttes ut skulle se ut som original och med det har dom alltid lyckats med! Desktop2 _MG_9603_Snapseed

Nu är mina nya innerbågar hemma och färdig betsade i en perfekt brunnyans. Så ska dom bara sättas upp också;)

serialsue-trial-1-1.regular-1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *