En ärtigsmoothie och grön inspiration


Det bästa jag vet är att starta dagen med ett glas grön smoothie. Idag slängde jag i både frysta ärtor, spenat och avokado i mixern! Plus en liten bit ingefära och lime som jag mixade med äppeljuice.

På schemat idag står det idéarbete till ett spännande trädgårds-projekt i sommar, lite hemligt ännu. Mer kan jag inte säga just nu..

Sitter på Pinterest och skapar nya mappar för att hitta grön inspiration. Sneglar lite åt den fina boken som jag fick i julklapp. Jag vill djupdyka i Botanicum, lära mig hur blommor och blad har utvecklats över tid och hur de har anpassat sig till naturen för att överleva. Det blir bra inspiration till mitt jobbprojekt idag. Dricka te, bläddra i böcker och ta mig tid att bara beundra växtriket i all sin prakt!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *