En ny tapet och en vuxensäng!


Min lilla har hunnit fylla 7 år och min present till henne var att få en liten makeover av hennes rum. Hon ville ha ett rum som passar hennes personlighet och som känns lite mer som en stor tjejs rum. Innan jul var hon en vecka på semester med sin pappa så det passade utmärkt att överaska med ett nytt rum när hon kom tillbaka. Mycket leksaker fick åka till myrorna, hennes kära grön målade utdragssäng såldes på blocket och in flyttade en 120 vuxensäng! Jag ville att rummet skulle kännas blommig, ljuvlig och sprudlande precis som lilla fröken Cleo!

Pompomsen fick hänga kvar för dom passade så fint tillsammans med den ljuvliga tapeten från Sandberg Wallpaper Faded passion bara namnet liksom.

Tänk vad en tapet kan ändra ett rum. Tapeten är underbar och jag älskar att den ger intrycket av att ha suttit där på väggen i över 100 år. Lite skavanker och fuktfläckar, passar perfekt till mitt gamla kråkslott!

Högst på listan stod en ny säng. Madrassen kommer från mina föräldrars gästrum och sen kompletterade jag med denna gröna sköna sänggaveln från Silvbergdesign. De krispiga lakanen kommer såklart från Midnatt, älskar färgpaletten på deras lakan och att dom är 100% ekologiska.Även det lilla dockhusen fick en makeover och ett nytt tak i matchande tapet!Nu har jag en väldigt nöjd tjej som faktiskt sover ensam i sin säng omgiven av blomster och fluff och vem skulle inte vilja sova där undrar jag?

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *