En favorit i repris


Från den lugnaste julledigheten kastade jag mig in i en jobbvecka med en totalrenovering av Raw Food House på Friisgatan. Det målas, snickras och byts ut badrum. Allt på en gång och vi har inte många dagar på oss, nästa vecka ska det stå klart!! Det viktigaste för att jag ska kunna leverera och samtidigt må bra när jag jobbar under tidspress är att starta dagen på bästa sätt. Jag är normalt sett inte särskilt hungrig när jag går upp tidigt på morgonen men en len tjock smoothie slinker alltid ner. Denna ärtiga, gröna är en favorit i repris:
Frysta ärtor, spenat och avokado, en bit ingefära och lite lime som jag mixar med äppeljuice. Späd till önskad konsistens, jag gillar när min smoothie är tjock så man kan äta den med sked!
Nu ska jag finkamma Malmös loppisar, jag är på jakt efter både lampor, porslin och en skänk. Wish me luck!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *