En växande grön vägg

_MG_9673 (1)_Snapseed

Jag har två bredbladiga murgrönor som trivs väldigt bra i mitt svala och ljusa sovrum. Min ambition är att dom ska fylla hela min sovrumsgavel och skapa en grönskande ridå ändan upp till taket!

_MG_9682 (1)_Snapseed

 När jag köpte huset så var gaveln igensatt med moderna fönster och en 90tals ytterdörr som ledde ut till balkongen. Men om man tittade på original väggen så kunde man se att det tidigare suttit ett stort försterparti där. Uppe på vinden hittade jag sen gamla spegeldörrar och enkel-kopplade fönster. Dessa tog jag med till Snickeribolaget och dom kopierade och gjorde ett exakt likadant parti som originalet. Allt målades sen i linoljefärg enligt konstens alla regler och beslagen kommer ifrån Byggfabriken. Du kan läsa mer om dessa duktiga snickare här!

_MG_9678 (1)_Snapseed

Vem vill väl ha opraktiska dubbeldörrar och enkel-kopplade fönster?? JAG  VILL och jag är så otroligt glad att jag stod på mig och fick det precis att se ut så som huset såg ut då det byggdes 1909.

Nu lite ny jord åt murgrönan, gödning och mycket kärlek så hoppas jag på att väggen kommer vara täckt efter sommaren slut. To be continued..

serialsue-trial-1-1.regular-1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *