ett litet hjärta som betyder så mycket


Det bästa jag vet är att få till en skön och mysig atmosfär i vardagen. Jag har skapat en plats här nere i Skåne, en liten bubbla, som ger mig en känsla av trygghet. Jag tror att hemligheten är att lyckas skapa en plats där man kan dra sig undan från världen utanför när man behöver lite extra skydd och när man känner sig skör. Därför har jag valt att inte ha ett kontor att gå till varje dag utan jag jobbar hemifrån, ifrån min lilla sfär. Jag känner en stark längtan efter att skapa ett liv mer åt hållet som det var förr i tiden innan vårt samhälle blev så stressigt och klimatet blev så tufft.
Det är trots allt jag själv som bestämmer hur jag vill leva mitt liv, låter kanske klychigt men det är så sant. Jag tror det handlar mycket om inställning till saker. Jag försöker att njuta och göra alla vardagliga saker lite härligare. Bara en sån sak som att släcka ner och tända en massa levande ljus under middagen. Sätta på klassisk lugn musik under våra ibland kaotiska morgnar. Ta ett varmt bad på kvällen i stället för en dusch. Att vara närvarande och ta in ögonblicket och bara vara här och nu och koppla bort måsten och jobbuppdrag. Att uppskatta det lilla i vardagen helt enkelt. En lång promenad längst havet. En magnoliakvist som väckts till liv inne i stugvärmen som lite förvirrat tror att det blivit vår…

Alla dessa små saker som jag uppskattar i min vardag vill jag dela med er, mina läsare. Jag skulle så gärna vilja få lite mer kontakt med er, förstå vad ni gillar att läsa om, få er input om olika saker. Jag vet ju att ni är här inne och läser för det ser jag på min statistik. Jag vet också att väldigt få hinner eller orkar lämna en kommentar. Men jag vill bara påminna er om att dessa kommentarer värmer så mycket och ger liksom lite extra livskraft till bloggen! Jag har nu fått ett litet hjärta installerat i börja och i slutet av varje inlägg. Det skulle betyda så mycket för mig om ni bara ville lämna en liten hälsning till mig genom att trycka till det lilla hjärtat!

 
 
 
 
 
 
 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *