Family Living in the house

Idag har vi haft Family Living här hemma. Det var Isabell N Wedin som plåtade oss, snabbare fotograf har jag nog aldrig jobbat med! Jag och Cleo har planterat om krukväxter, tagit sticklingar och gjort volter i min stora säng (det var Cleo som stod för volterna såklart).

Vilken tur att jag har min egna personliga makeup-artist, Cleo hade stenkoll på mina röda läppar hela förmiddagen..


Vilken tur att vi har vår fina Sara som hjälpte till att ta lite “behind the scene'” bilder. Det är Sara som brukar hjälpa mig att plåta här på bloggen.

Vi snackade om gröna växter och hur man gör för att behålla sommarkänslan inne så länge det bara går. Vi hade en supermysig dag. Tidningen kommer ut i butik redan i September, är väldigt spänd på att se resultatet!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *