Favoritklappar från Grandpa


Det där med att hänga i trädgården på vintern är ganska mysigt faktiskt. Jag har haft en del ångest över det tjocka lövtäcket som täcker större delar av gräsmattan men har nu en deal med Milo. För varje sopsäck full med löv tjänar han 30 kronor. Väldigt bra deal, jag får lite sällskap i trädgården, han får lite motion och friskluft. Sen blir jag också sakta men säkert av med alla löv, visst det kommer kosta en del men det är det värt! När Milo krattade som bäst samlade jag ihop lite kvistar att elda med och tänkte också visa mina fina julklappar som jag valt ut från Grandpa.

Kolla in denna termosen!! Den är inte bara snygg, den håller också värmen hur länge som helst. Vill man kunna dricka teet samma dag måste man hälla lite kallt vatten i termosen annars bränner man sig garanterat. Att den är tät och man kan slänga ner den i handväskan är grymt och gör den till årets bästa julklapp!

Framför elden blev det riktigt varmt så både mina fina tumvantar och mössan i återvunnen ull åkte av. Den snygga filten har blivit en favorit och hållit oss varma i soffan hela julen. Svenskdesignat och tidlöst, precis sådana klappar som jag gillar.


Löven var för blöta och ville inte brinna men alla småkvistar och grenar är nu ett minne blott. Milo lyckades samla 4 säckar fulla med löv så jag är nu skyldig honom 120 kr. Han var nöjd med sin insats och räknade snabbt ut att han kan tjäna sig en rejäl hacka här med alla löv… Gärna för mig!
 
 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *