Senapsgult och grått


Julen har åkt ut och är nu ett minne blott, bara några enskaka barr från julgranen finns gömda i den lurviga mattan. Den fina stjärnan i taket får också lov att vara kvar för den hänger ju här hemma hos oss hela året runt. Jag älskar färgkombon på den senapsgula fåtöljen och de mörka grå väggarna, det är även den perfekta fåtöljen för tvspel hävdar barnen. Jag tänkte först sälja fåtöljen som jag köpte tillsammans med den tillhörande soffan som står i rummet bredvid men nu har jag liksom blivit kär i den så den får nog stanna ett tag till.

Jag har tagit ett skott från min fiolfikus och den har minsann växt till sig. Den har redan fått några nya blad och fler är på gång! Till våren tror jag det är dags för en lite större kruka.

Nu ska jag plåta porträtt av mig själv för att skicka in för ett eventuellt modelljobb i Paris. Det tar emot då jag känner mig blek och glåmig… Men nu kikar vintersolen fram. Halleluja, då gäller det att passa på, ljuset är allt!!

 
 

2 kommentarer

 1. Kristin reply

  Malin! Jag skulle göra nästan vadsomhelst för att få köpa din lejongula fåtölj om du beslutar sig för att sälja! Mvh en annan ensamstående mamma

  • info@themalinpersson.com reply

   Hej Kristin!

   Bra att veta;)
   Den dagen jag bestämmer mig för att sälja den mailar jag dig!
   Kram Malin

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *