Mobiltkontor på AB Småland


Jag älskar veklingen mitt jobb. Ingen dag ser lik ut den andra och jag har otroligt kul när jag jobbar. Ibland frågar jag mig själv om man verkligen kan kalla det jag gör för ett jobb? Det kan man tydligen;) Vissa dagar är det är det mest styling och plåtning för bloggen & för kommersiella samarbeten varvat med möten med inspirerande och kreativa människor. Jag sitter och jobbar mycket hemifrån med datorn när jag planerar mina uppdrag. Just nu sitter jag och klurar på alla spännande inslag vi ska spela in för SVTs program Trädgårdstider till våren.

Även om jag har världens härligaste hus att jobba ifrån så är det skönt att komma hemifrån ibland. Det är lättare att skärma av allt runt omkring och fokusera på sin “att göra lista” när man inte är hemma. Jag har så lätt för att snegla lite åt den slokande blomman som behöver vatten, de hemska spindelnäten som man bara ser i vissa ljus på dagen och så tänker man att det går snabbt att slänga in en maskin tvätt i tvättmaskinen… Ja, ni hör! Härligt att jobba hemifrån men kanske inte det mest effektiva alltid?

Här satt jag och jobbade igår. I Malmös absolut härligaste kafé och butik, AB Småland, oj vad jag fick mycket gjort! Jag började med ett spännande möte med Blomfolk, lite bloggande och en hel del planeringsjobb blev avklarat!


Älskar denna livsstilsbutiken där det oväntade möter det traditionella. Där du hittar allt ifrån gröna växter, ekologiska skönhetsprodukter till läckra vintagemöbler. Idas fina bok Ett hem med omtanke fick följa med mig hem, en bok som jag verkligen kan rekommendera!

Jag är väldigt förtjust i just denna färgkombinationen. Senapsgult och mörkgrått tillsammans med gröna växter och gulnat furu! Det här bäddsättet hade passat perfekt i mitt sovrum!

Just nu sitter jag på tåget och jobbar, jag är på väg mot Varberg för att möta upp fina bloggkollegor! I eftermiddag blir det ett besök på Varbergs kallbadhus- bastu och havsbad sen är det middag på FLG. Ja, jag sa ju att jag har världens bästa jobb!!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *