Följ mig på Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin

Det är dags att släppa taget om vintern. Jag lägger de tjocka tunga överkasten till förvaring och bäddar om med krispiga ny vädrade lakan i mjuka pasteller. Det torkade riset från i höstas åker på komposten och nu drivs här istället kvistar i blom!

Välkommen våren säger jag! Älskar denna tiden då längtan efter knoppar och grönt är som störst. Såg att de första snödropparna tittade upp i rabatten i morse och jag har redan sett ett och annat körsbärsträd i blom i kvarteret, det känns kanske lite väl tidigt..

Eftersom jag inte bloggar varje dag kan jag rekommendera att följa mig på Bloglovin för då får du ett mail som berättar när dina favoritbloggar uppdaterats. Enkelt och smart! Jag har haft problem med Bloglovin men det ser ut att funka nu! Ha en underbar helg, kram.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *