Eldfat i cortenstål

Sponsrad post

Jag har invigt mitt stora vackra eldfat i trädgården. Älskar att ströva runt i trädgården och leta gamla pinnar och skräp att elda upp. Det finns något renande och helande i det. Bort med det gamla för att ge liv åt det nya. I små doser kan man använda askan som näring i kökslandet.

Många har frågat mig vart det stora eldfatet jag har i trädgården kommer ifrån och det kommer i från Stålmiljö. Jag tänkte först använda fatet som fågelbad till våren i min nyanlagda perenn-rabatt men då rabatten just nu ser väldigt tråkig ut använder jag nu fatet som eldfat.

Hur kommer det sig att all mat smakar bättre när man sitter kring en eld?

Jag älskar cortenstål som bara blir vackrare med tiden. Fatet har fått rosta långsamt utomhus och förvandlats från grått till den vackra rödbruna färgen, med tiden bildas ett jämnt, tätt och skyddande oxidskikt på stålytan. Så den fina färgen bildar på så vis till ett eget rostskydd. Ser fram emot att få visa er min nya rabatt till våren, där kommer jag plantera i dessa snygga odlingsrör. Någon mer än jag som längtar så att det värker efter våren?

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *