från mörkaste brun till ljusaste beige


Idag har jag haft en riktigt skön söndag ute i trädgården. Jag sopade, filosoferade, räfsade undan lite av höstens löv, klippte ner lite prynads-gräs och lyssnade på ett par poddavsnitt av Billgren Wood. Jag passade även på att gräva upp och jord-förbättra i mina odlingsbäddar och då hittade jag en himla massa jordärtskockor som jag glömt att gräva upp i höstas. Vilken underbar överraskning, älskar jordärtskockssoppa. Så nu blir det denna soppan i en vecka, minst…


Jag klippte ner den spröda torkade hortensian från i fjor och även ett gäng björnbärskvistar som torkat till sig så vackert.


Direkt från trädgården, behöver inte oroa mig för vattning, allt torrt som snus! Oftast är det det allra enklaste som blir det allra vackraste, eller hur? Jag älskar färgskalan, från den mörkaste brun, till den ljusaste beige. Inget som sticker ut och tar för sig utan alla nyanser samsas i en vilsam skön harmoni.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *