inredningspodden

Jag är precis hemkommen från en långhelg på Gotland. Det var min syster och min vän Mine som driver Hotyoga Malmö som höll ett yoga och rawfood retreat på underbara Villa Salthamn strax utanför Visby. Nu ömmar det allt lite i armarna efter alla långa, härliga pass, jag är påfylld med en massa matinspiration och det allra bästa av allt är att jag känner mig utvilad. Jag valde att lämna kameran hemma och bara fokusera på att vara i nuet. Ett par Instagram storys åkte dock upp av bara farten för jag kunde inte hejda mig.. Men jag kände att det var en otrolig skön känsla att bara vara i stunden, njuta och inte tänka på att dokumentera, skapa content och dela. Det är ju lite konstigt när ens jobb, liv och fritid flyter ihop, kan vara svårt att hitta den där balasen ibland.

I stället delar jag med mig av Emelies fina bilder som var här hemma och intervjuade mig för inredningspodden förra veckan. Vi snackade om livet i Italien, vårt svenska sätt att inreda på och hur viktigt det är för mig att hitta balans för att komma i kontakt med mitt inre flow och min kreativitet. Har ni inte hört podden finns den att lyssna på här, eller på alla andra ställen där man kan lyssna på poddar.

Vill ni ser fler av bilderna som Emelie tog susa in på hennes blog vetja! Nu blir det en kopp te i trädgården sen hoppas jag på att mina fina barn som jag nu längtar väldigt mycket efter kommer hem. Ha en fin Söndag!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *