Julen 2018


Julen 2018 känns avklarad. Har tagit en liten paus med både blogg och Instagram, har känts skönt att vara ledig på riktigt! Men några bilder lyckades jag knäppa av under juldagarna.

Vår gran står fortfarande grön och grann, har inte barrat ett dugg. En ekologisk kungsgran från trakten minsann! Så himla konstigt det där med granar, vissa år klarar dom sig knappt tills den 24 och i år är den hur fin som helst! Vi kör på samma pynt varje år, kidsen har sina favoriter (och jag också för den delen) som måste upp varje år!

Den bästa klappen var ändå att vi fick en vit jul på Bellevue, vilken lycka!

Vi har ätit enorma mängder godis denna jul och jag tror att chokladknäck-bräcken var allas favorit!

Det har eldats flitigt i den öppna spisen, bästa stället att krypa upp framför med en mysig bok. Det har även spelats mycket musik här hemma. Både min minsta och min stora kille har blivit hooked på piano. Cleo fick även en Ukulele i julklapp så det har inte varit många tysta stunder!

Vår juldagsfrukost var nog mysigast, alla kidsen hade ro att sitta och äta i lugn och ro och julmat smakar ju alltid bäst dagen efter, eller hur!

Den ena sovmorgonen har avlöst den andra, viken lyx att vakna utan väckarklocka! Nu har jag även kommit så långt i mitt föräldraskap att det är jag som är den första i huset som vaknar om mornarna. Cleo vaknar någon timme efter mig, sen kommer Milo runt 11 och Tiago får jag väcka vid 12 om jag vill se honom till lunch! Lyxen att ha stora barn.


Kvittenkvistarna blommar för fullt på min diskbänk, våren känns plötsligt inte så avlägsen. Jag tackar för ännu en underbar jul. Nu laddar jag inför nyårsafton, har ni redan bestämt vad ni ska äta? Jag behöver lite inspiration, ska tillaga förrätt och dessert. Tar tacksamt emot tips!

Posted in Jul

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *