Kavat


Hösten är här och det är dags att fixa nya skor till kidsen. Det är svårt det där med skor. Jag vill att de ska vara gjorda i bra material, gärna ekologiska och hålla över en lång tid och kidsen vill att de ska vara sköna och se coola ut. Inte alltid lätt att få alla nöjda alltså!

Dom här kängorna som vi valde från Kavat är märka med EU Ecolabel och det blir ett extra plus i kanten från min sida. Skorna har alltså reducerad miljöpåverkan genom hela sin livscykeln och under hela produktionskedjan både när produkten används och när den tillslut blir till avfall.

Att sen få sina höstskor tatuerade av proffset Matt från Straydogstattoo slog väldigt högt hos kidsen. En tatuering som är för alltid liksom, inga gnuggisar här inte;) Kolla in alla coola tatueringar på instagram under @straydogstattoo. Matt har de klassiska sjömanstatueringarnana ifrån tidigt 1900tal som specialitet.

  
Hur snyggt blev inte det här då och coolast av allt är att ingen har precis likadana..

Jag försöker lära barnen att ta hand om sina skor så bra dom kan för att ge skorna ett långt liv och äntligen har jag hittat ett helt naturligt skovax som bara innehåller vegetabiliska extrakt så som kåda, karnaubavax och vegetabilisk olja som utvinns från ringblommor. Vaxet skulle även går utmärkt att använda som hårvax!

Hållbara, bekväma och urcoola tatuerade dojor, alla nöjda och glada!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *