Kitchen moodboard

Desktop2 copy 4

Jag är mitt uppe i min köks renovering. Jag håller på att inreda en gästlägenhet i min källare. Äntligen har alla bitar börjat falla på sin plats. Tänkte bjuda på ett litet moodboard om hur jag har tänkt. Jag har valt att lägga ett klassiskt svartvitt klinkers golv, gillar dessa från Byggfabriken. Denna sortens golv går aldrig ur tiden och passar väldigt bra till mitt hus som är byggt i början av sekelskiftet. Ett svart-vitt golv kan lätt ge ett kallt intryck därför tänker jag kombinera det svartvita med mörk brunt. En bänkskiva i valnöt från IKEA och matchande klassiska lampsocklar från Qvesarums byggnadsvård. Den lilla, nätta porslinshon från Qvesarums byggnadsvård kommer funka fint ihop med den mörka bänkskivan.

Desktop2 copy 2

Jag har tänkt att jag ska pensel-måla enkla köksluckor från Ikea i mörka toner från Nordsjö. Har inte valt den exakta kulören ännu men det lutar åt en varm grå/grön/brun ton.  Desktop2

Och nej, jag är inte trött på mässing. Jag tycker metallen värmer upp så fint och speciellt bra funkar den ihop med mörkt trä och gröna toner!

Desktop2 copy 5
Desktop2 copy 3

 Mässings blandaren med porslins-vred och minidusch är både praktisk, enkel och ursnygg. Sen behöver jag kanske inte berätta att jag kommer att ösa på med gröna stora växter för att få den rätta looken i köket! Snart kommer det lite bilder från själva renoveringen, to be continued.

 serialsue-trial-1-1.regular-1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *