Min fredags frukost

 
_MG_0882_Snapseed

Jag har gett upp det där med att käka frukost med barnen på vardagar. Det blir mest att hjälpa till att bre kladdiga honungs-mackor, mixa smoothies och se till att dom får i sig något. Jag sitter dock alltid tillsammans med barnen och dricker ett stort glas med ljummet citron och ingefäravatten. Bästa sättet att starta dagen på.

_MG_0919_Snapseed

Min frukost ska ätas i lugn och ro, annars kan det vara och helst medan jag bläddrar i någon fin tidning. TWWP är just en sådan tidning, wow vilket underbart nummer!

Idag blev det en skål overnight-oats, grapefrukt och ett glas matcha-te. Så enkelt att fixa gröten kvällen innan, inga kladdiga kastruller och inget som riskeras att brännas vid! Jag improviserar alltid och tar lite av det jag har hemma. Idag blev gröten extra god så jag tänker dela receptet med er!

4 dl hasselnötsmjölk-2 dl havre och quinoa gryn-2 msk riven kokos-1 msk chiafrön- kanel och kardemumma efter smak.

Rör ihop alla ingredienser över natten, spä på med mer hasselnötsmjölk om det behövs. Toppa sen gröten med banan, pumpakärnor och ringlad honung!

_MG_0896_Snapseed

I Tisdags plåtade jag med Linda Alfvegren och Mia Anderberg så jag sitter nu och väljer ut några favoriter. Älskar att plåta med Linda hon är snabb, kul och har en underbar känsla i sina bilder. Ingen lyckas improvisera ihop en snygg plåtning på ett par timmar som Mia! Ett tag stod hon byxlös, då jag plåtades i hennes byxor, hahhah! Snacka om super stylist;)

_MG_0915_Snapseed

Dagens listan är lång, bara att börja med att beta av den. Önskar dig en fin fredag!

serialsue-trial-1-1.regular-1

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *