Min lilla mys och läshörna

Den här fåtöljen älskar jag. Jag gillar färgen, att den är så skön att sitta i och placeringen precis framför fönstret. När man sitter där får man ett perfekt läsljus från det mjuka dagsljuset som strilar in genom de gamla bly-fönsterna. Denna lilla hörna har blivit min favorit där jag gärna sitter och avnjuter min julkalender som jag fick i julgåva av Novellix.

Kolla ett så vackert paket! Där på bordet kommer boxen stå hela december som en liten skattkista full med 24 spännande berättelser i.

Inte nog med den litterära skattkistan, jag har även fått prova 2019s Te- advents kalender.

Så här kommer jag att sitta och doppa mig fram med nya ekologiska teer fram till dopparedagen.

Älskar att ta små pauser i vardagen. Svepa in mig med en filt, tända ett ljus och bara luta mig tillbaka med en kopp te och njuta av en liten läsupplevelse mitt på dan. En paus från jobb och måsten, och det bästa av allt, när julen är över finns böckerna kvar!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *