Så tar du in hösten i ditt sovrum

 

Hösten börjar bjuda på kallare väder och det blir mörkare om kvällarna. Jag älskar hösten, känslan av att få dra sig tillbaka, mysa i sängen och skapa ett varmt och ombonat krypin. Får-fällarna åker fram och varma filtar och kuddar kan jag aldrig få för många av.

Jag plockar in kvistar från morgonpromenaden, vilken underbar färgpalett det är ute i naturen nu, rostbrunt, gult, mixat med gröna och jordnära färger. Precis den färgkombon vill jag återskapa i sovrummet.

Att krypa upp i sängen efter frukosten med en kopp rykande varm Chaga är nog det bästa jag vet!

Jag vill har mitt sovrum städat, inga klädhögar som pockar på uppmärksamhet, inga damråttor under sängen. Eftersom vi spenderar nästan en tredjedel av våra liv i sängen så är det självklart för mig att välja ekologiska sängkläder. Dessa underbar lakanen från Midnatt är både ekologiska och fantastiskt höstsnygga.

Jag sover som allra bäst med sovrumsdörren på glänt så att den krispiga och friska höstluften får fylla rummet!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *