Simple Feast

I samarbete med Simple Feast

I brist på solsken och värme tände jag upp en brasa i trädgården, passade då på att elda upp den barrande julgranen samtidigt. Älskar att elda upp det gamla för att ge plats åt det nya. 2020, här kommer vår första picknick under bar himmel!

Då jag denna veckan har ett samarbete med Simple Feast passade det utmärkt att smita in i köket i 10 minuter medan det rök om granen som allra värst! Igår kväll käkade vi super goda burgare med bakad aubergine och fänkålssallad och idag var det passande nog en rykande het röd curry med grönsaksspett på menyn! Jag älskar att slippa lägga en massa tid och energi på att handla hem, planera och vara kreativ i köket, speciellt så här under jullovsveckans sista dagar… Att har ett gäng barn hemma i olika åldrar som alla sover och äter på olika tider i nästan tre veckor är minst sagt krävande. Vissa dagar känns det som att jag bor och lever enbart i köket…

Hur som helst så stekte jag svamp och zucchinispetten lätt på spisen tillsammans med en färdig marinad som var gjord av söt chilli, sesam och spiskummin. Sen var det bara att grilla på spetten lite extra över den öppna elden.

Behöver jag berätta att curryn som var smaksatt med ingefära, citrongräs, lime och kokosmjölk smakade himmelskt runt den öppna elden. Gillar att curryn hade en nordisk twist med en fyllning av fänkål, morötter och savojkål. Just vegetariska grytor är så bra mat att ha framme på spisen under loven när alla äter på olika tider. Bara att värma på när hungern sätter in!

Så fick vi ändå lite frisk luft i lungorna mellan regnskurarna i dag. Tack Simple Feast för att ni finns och gör min vardag lite lättare och framför allt godare och grönare! Vill ni prova Simple Feasts så ange koden MALIN så får ni 5e kassen gratis om ni beställer 4!


Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *