Slå in klappar och ha det hygge!


Ja, så var det dags att slå in alla klappar… Kom på i sista sekunden att jag inte hade något inslagspapper. Men vad jag däremot hade mycket av var en hel kartong av skrynkligt packpapper som kom med en leverans glas förra veckan. Så temat blev återvunnet packpapper, varvat med tidningspapper och jutesnören. En kvist knyckte jag från granens baksida, en räddare i nöden som alltid sätter den rätta jul-looken!


Kom även på att man enkelt gör fina paket av bruna takeaway påsar, klippte av handtagen, rullade i hop öppningen och svepte sen runt lite jutesnöre, här behövs inte ens tejp. Väldigt tur för mig då tejpen tog slut vid 5e paketet…  Handtaget använde jag som etikett, fäste den enkelt under snöret. Fiffigt och snyggt om jag får säga det själv!

Just nu sitter jag och lyssnar på den härliga duon Elsa Billgren och Sofia Wood. Du har väl inte missat att dom startat en podd, Billgren-Wood. I dag snackas det om fenomenet “hygge” och gissa vem som blir intervjuvad.. JAG!! “Malin Persson är ju den som är mest hygge av alla Svenskor” Ja, så säger Elsa Billgren i alla fall! Lyssna på hela podden vet jag. Nu ska jag mysa vidare här hemma sen blir det lunch på stan och kanske ett dopp i havet lite senare!
Ha det riktigt hygge nu!

 

Posted in Jul

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *